Колишній очільниці селища Коцюбинське, що формально належить до Київської області, Ользі Матюшиній невідомі спалили машину вночі проти 27 січня. Про це сама Матюшина повідомила на своїй Фейсбук-сторінці.

Матюшина пов’язала це зі своєю політичною та громадською діяльністю, а також зазначила, що відмовилася від мандату і зараз не обіймає політичної посади.

В Ірпінському відділі поліції Головного управління Нацполіції в Київській області на запит Радіо Свобода підтвердили, що зареєстрували цей випадок, однак не змогли надати деталей, пославшись на технічні несправності.

Поліція Київської області згодом оприлюднила повідомлення про загоряння автомобіля в Коцюбинському. Власника автомобіля правоохоронці не уточнили. При цьому в поліції звернули увагу на те, що в селищі немає камер відеоспостереження, тому що воно нібито не долучилось до програми «Безпечна Київщина».

Читайте також: #ЖіночаСправа: Ольга Матюшина – про «перевороти» в Коцюбинському, приєднання до Києва та закони фізики

Водночас на початку 2018 року видання «Громада Приірпіння» повідомляло, що систему відеонагляду не ввели в експлуатацію через неузгодженість щодо того, яка сторона повинна платити за інтернет.

Ольга Матюшина очолювала Коцюбинське фактично з 2015 до 2018 року. Усунення з посади рішенням селищної ради вона оскаржує в суді, зараз справа дійшла до Європейського суду з прав людини.

рекомендуємо також: