Пресслужба Національної поліції наразі не має інформації про передачу до суду матеріалів у справі про вбивство Павла Шеремета. Про це Радіо Свобода повідомила речниця Національної поліції Ольга Блищик.

«Поки нема такої інформації в пресслужбі. Слідство є розпорядником цієї інформації, або процесуальні керівники-прокурори», – пояснила Блищик.

Раніше 22 травня низка медіа повідомили з посиланням на адвокатів підозрюваних у справі про вбивство Шеремета, що Національна поліція завершила досудове розслідування та передала матеріали до суду.

Читайте також: Зеленський обіцяє «кадрові висновки», якщо у справі Шеремета затримали невинуватих

Зокрема про те, що матеріали щодо Юлії Кузьменко, Андрія Антоненка та Яни Дугарь правоохоронці виділили в нове провадження і оголосили про завершення досудового розслідування, повідомила «Українська правда» з посиланням на адвоката Кузьменко Тараса Безпалого.

Журналіст «Української правди» Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля в центрі Києва. Нині серед підозрюваних у причетності до його вбивства – сержант Сил спеціальних операцій Андрій Антоненко (Riffmaster), військовий медик Яна Дугарь та волонтер Юлія Кузьменко. Вони заявляють про непричетність до вбивства.

За даними МВС, також подружжя Грищенків – Інна та Владислав – «становлять оперативний інтерес для слідства у справі Шеремета».

 

рекомендуємо також: