Поліція затримала вже 21 ймовірного учасника конфлікту в Броварах. Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ з посиланням на заступника голови відомства Антона Геращенка.

«Патрульні в Житомирській та Вінницькій областях затримали ще 10 учасників кримінальних розборок у Броварах. Загальна кількість затриманих досягла вже 21-го», – йдеться в коментарі Геращенка, який наводить МВС.

Читайте також: Мер Броварів і очільник Київської ОДА обмінялися реакціями на причину стрілянини у Броварах

За його словами, поліція продовжує встановлювати осіб, причетних до цих подій.

Раніше 29 травня Національна поліція повідомила про відкриття трьох кримінальних проваджень через стрілянину в Броварах.

Вранці 29 травня у Броварах під Києвом стався конфлікт між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, та нелегальними перевізниками із застосуванням зброї.

 

Поліція повідомила про десяток затриманих, якими виявилися «гості» з інших регіонів України. Зброю правоохоронці вилучили, кримінальне провадження відкрили за статтею про «хуліганство».​

Керівництво МВС назвало наслідком ситуації у Броварах корупцію у визначенні квот для перевізників і непрозорий розподіл маршрутів чиновниками у Київській області.

рекомендуємо також: