Оперативна ситуація на сході та півдні України залишається складною – протягом доби відбулося 82 бойових зіткнення, повідомляє Генштаб Збройних сил про події на фронті станом на вечір 10 грудня.

«На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 4 атаки ворога… На Лиманському напрямку, сили оборони відбили 5 атак», – йдеться у зведенні.

За даними Генштабу, також на Бахмутському напрямку силами оборони відбито 11 атак, на Авдіївському – найбільше – 39.

«На Мар’їнському напрямку, сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де противник, за підтримки авіації, здійснив 14 безуспішних атак на позиції наших захисників», – йдеться в повідомленні.

Також військові кажуть, що ЗСУ відбили всі атаки військ РФ, які намагалися витіснити українські підрозділи із займаних рубежів в районі південно-східніше Вугледару

«На Запорізькому напрямку сили оборони відбили 3 атаки противника в районі Роботиного Запорізької області… Сили оборони надалі утримують позиції на лівобережжі Дніпра Херсонської області та продовжують завдавати вогневого ураження противнику», – зауважили у ЗСУ.

Триває шістсот п’ятдесят п’ята доба широкомасштабної збройної агресії РФ проти України.

 

рекомендуємо також: