Генеральний штаб Збройних сил України повідомив про оперативну ситуацію на фронті станом на ранок 27 жовтня. Повідомляється, що упродовж минулої доби відбулося майже 70 бойових зіткнень.

«На Бахмутському напрямку українські воїни відбили 5 атак противника в районах Богданівки та Хромового Донецької області. Також ворог намагався відновити втрачене положення біля Кліщіївки та Андріївки, де наші захисники відбили 10 атак. В свою чергу, Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута Донецької області, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах… На Авдіївському напрямку ворог не полишає спроб оточити Авдіївку, активно застосовує авіацію, але наші воїни стійко тримають оборону та завдають окупантам значних втрат», – йдеться в зведенні Генштабу.

Повідомляється, що на Мар’їнському напрямку ЗСУ відбили 18 атак військ РФ.

«Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту», – вказують військові.

Розпочалася шістсот одинадцята доба широкомасштабної збройної агресії РФ проти України.

рекомендуємо також: